24. јануар 2017.
СТЕФАН ВЕЛИЧКОВИЋ – ОД ШКОЛИЦЕ ФУДБАЛА ДО ЗЕЛЕНИХ ПОВРШИНА СВЕТСКИХ РАЗМЕРА

Стефан Величковић је ученик трећег разреда Средње медицинске школе Милутин Миланковић. Рођен је 17.01.1999. године у Нишу.

Још као дете показивао је изузетну страст и интересовање за фудбал. Прве кораке начинио је у школици фудбала Медијана из Ниша. Због исказаног талента и напредног овладавања вештином, врло брзо прелази у клуб Раднички.

На тренинзима показује изузетан ниво спремности, енергије и умешности што доводи до одличних резултата – запажен је од стране људи из клубова Звезда и Чукарички. Одлучује се за Чукарички. Нити стаје, нити се предаје. Стефан стиже до фудбалске репрезентације Србије. Иако је две године млађи од осталих, са омладинцима осваја титулу првака. Такође, постаје учесник УЕФА Лиге шампиона за младе. Стефан је фудбалер светског калибра.

Велика нада и инспирација другима. Уз подршку другова и међусобну сарадњу тренера, родитеља и наставног особља успева да истовремено буде и сјајан фудбалер и добар ученик. Невероватном брзином осваја своје снове и показује нам да је могуће живети их.

Брзи линкови

Регистрација

Министарство просвете и спорта Републике Србије је решењем бр. 022-05-110/2004-03 верификовало прву приватну медицинску школу у Србији.


ФОТОГРАФИЈА месеца

ПРАКТИЧНА НАСТАВА

УЧЕНИЧКИ КУТАК

МИХАЈЛО БИШЕВАЦ –
ученик генерације 2014/2018.

УЧЕНИЧКИ КУТАК

Мисли које треба следити

- Ко не зна, а не зна да не зна, опасан је, избегавај га.
- Кo не зна, а зна да не зна млад је, научи га.
- Ко зна, а не зна да зна спава, пробуди га.
- Ко зна, а зна да зна мудар је, следи га.
(Конфучије)

Боже, подај ми смирености да прихватим ствари које не могу да променим, храбрости да изменим оне које могу и мудрости да их разликујем.
(Св. Фрања Асишки)

КУТАК ЗА РОДИТЕЉЕ

Сваки родитељ жели да његово дете током одрастања и школовања развије особине као што су: самосвесност, одговорност, самопоштовање, јаку вољу, смисао за сарадњу и понесе позитивне успомене.

Поред тих позитивних страна, средњошколски узраст може, нажалост, да буде и плодно тло за јављање неких облика вршњачког насиља, попут задиркивања, оговарања, ширења неистина о другима, псовања, искључивања из друштва, ударања и сл.

Шта би могло допринети развоју насилничког понашања?
<прочитајте опширније>